SD lurar sina väljare

Nu ska visst pajasarna upprepa sig , haha ja 6% men varfan är folket , jo visst fan de har vaknat upp. Inget folk inget parti och som sagt en röst på SD är en bortkastad röst 🙂

”Sverigedemokraterna kan stå med ett stort antal tomma stolar efter valet. Partiet saknar helt kandidater till fullmäktige i närmare 60 kommuner. I ytterligare drygt 50 kommuner har de bara ett enda namn på valsedeln. Kaoset från den gångna mandatperioden riskerar därmed att upprepas.”

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fa-kandidater-vill-stalla-upp-for-sd_5308787.svd

Annonser

3 Responses to SD lurar sina väljare

 1. tom skriver:

  Har nu läst lite andra inlägg. Tycker nivån inte håller särskilt hög kvalité. I övrigt håller du nog inte med oss i sak. Läs in dig lite på blågula frågor t ex. Skaffa kunskap, så kanske du kommer till insikt. Tror du att om vi som har en av världens högsta levnardsstandarder kan ta emot 1.5 miljoner människor under 15 år, samtidigt som vi exporterar 500 000 industrijobb utan att det inverkar på vår ekonomi negativt?

  Om nu invandringen påverkar vår ekonomi så positivt, varför måste de då nödvändigtvis komma till Sverige?

  Vore det inte bättre att de åkte till ett fattigare land i fred, te x ghana i afrika, och utvecklade ekonimn där så att de är i kapp sverige om 20 – 30 åR?

  Enligt era argument skall det hända, för invandrarna är kreativa och skapar nytt (dvs exportinkomster). Då spelar det väl ingen roll om de gör det i sverige eller i ghana. Eller hur? Eller är det så att de tar del av våra befintliga resurser och inte är nettobetalare till ekonomin? Hm. Om de är nettobetalare kan de bosätta sig i företagsvänliga ghana, om inte, varför skall de just till Sverige?

  Ärligt, fundera lite på detta.

 2. Bosse skriver:

  Hot och misshandel börjar ge resultat!

 3. Amir skriver:

  Nej Mona, Nej Fredrik. Jag älskar inte det nya Sverige och därför röstar jag på det tredje alternativet. Jag är dessutom invandrare själv och ser hur otroligt fel det har blivit de senaste 15 åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: